Startpagina / Raad van Advies: Patricia Ploeger

Raad van Advies: Patricia Ploeger

 

‘Een baby heeft geen dure kinderwagen, maar wel àl het goede van eten nodig

 

Patricia is kindervoedingsexpert, diëtist én moeder. Zij geeft ouders praktisch voedingsadvies tijdens de 1ste 1000 dagen. Patricia maakt praktische lijstjes waarop staat wat je juist wél mag eten of geven en houdt van recepten die snel, simpel en gezond zijn. 


Als ouder wil je natuurlijk het beste eten voor je kind. Dat bekent de juiste voeding op het juiste moment. Maar wat is de juiste voeding? Hoe start je met de eerste hapjes? En hoe kun je de kans op voedselallergie voorkomen? Patricia vertelt ouders hoe het zit op basis van haar kennis als diëtist én persoonlijke ervaringen als moeder.


Patricia is moeder van zoon Rens. Sinds 2005 adviseert zij zwangeren en jonge ouders over voeding tijdens de 1ste 1000 dagen. Zij heeft ruim 6 jaar bij het Voedingscentrum gewerkt waar zij consumenten en professionals wegwijs maakte op het gebied van gezonde voeding en voedselallergieën. Patricia is oprichter van het platform ‘Gezond eten voor je kind’ en initiatiefnemer van het programma PowerMommy bij het leefstijlcentrum Leefstijl als Medicijn Centrum.

Meer weten? Kijk ook eens op haar site