Startpagina / Raad van Advies

We zijn trots dat onze Raad van Advies helpt onze missie te realiseren.

 

 

Ruurd van Elburg, Professor Early Life Nutrition aan het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, is oud-kinderarts en voorzitter van onze Raad van Advies.

 

 

 

Suze Linders heeft jaren ervaring als interim-directeur bedrijfsvoering binnen verschillende soorten zorgorganisaties waaronder ziekenhuizen. Sinds enkele jaren zet ze haar kennis en ervaring ook in om startende bedrijven die zorginnovaties ontwikkelen te doen groeien.

 

 

Berber Vlieg-Boerstra heeft een eigen diëtistenpraktijk, Vlieg Diëtisten. Berber is gepromoveerd en doet onderzoek naar de relatie tussen voeding en allergie in OLVG en Rijnstate. Daarnaast heeft Berber samen met andere internationale collega’s de allergiedietist internationaal op de kaart gezet bij de Europese en Amerikaanse beroepsverenigingen voor allergie.

 

Petra Vossenberg heeft een biotechnologische achtergrond en haar promotieonderzoek heeft ze als procestechnologe gewerkt, zowel als onderzoeker van nieuwe procestechnologieën,  als procesontwikkelaar van processen voor nieuwe producten.

 

 

Patricia Ploeger is kindervoedingsexpert, diëtist én moeder. Zij heeft bij het Voedingscentrum gewerkt waar zij consumenten en professionals wegwijs maakte op het gebied van gezonde voeding en voedselallergieën.